Farmakovijilans Derneği II. Olağan Genel Kurulu Toplantı Duyurusu

Farmakovijilans Derneğinin Merkez II. Olağan Genel Kurul Toplantısı 07.10.2008 tarihinde saat 12:00 da Barış Manço cad. No: 19/6 Balgat ANKARA adresinde, Şayet toplantı yeter sayısına ulaşılamadığı takdirde 14.10.2008 tarihinde saat 14:00 da Ankara Etap Altınel Hotel GMK Bulvarı No: 151, Tandoğan ANKARA adresinde yapılacaktır.
Derneğimizin Merkez (ANKARA) Üyelerine saygılarımızla ilan olunur.

Dr. Seyfullah DAĞISTANLI
YÖNETİM KURULU BAŞKANI

GÜNDEM :

1. Açılış,
  2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,
  3. Divan Heyetinin teşekkülü için 1 Başkan, 1 Kâtip ve 1 Oy toplayıcı seçilmesi,
  4. 2006 Yılı Faaliyet Raporunun Dernek Başkanı ve 2006 Yılı Mali Raporunun Denek Saymanı tarafından okunması,
  5. 2006 Yılı için Denetleme Kurulu Raporunun okunması
  6. Okunan raporların Genel Kurulda oylanması,
  7. Dernek Yönetim Kurulunun 2006 yılı faaliyet ve mali tablolar yönünden ibrası için Genel Kurulda oylanması,
  8. 2007 Yılı Faaliyet Raporunun Dernek Başkanı ve 2007 Yılı Mali Raporunun Denek Saymanı tarafından okunması
  9. 2007 Yılı için Denetleme Kurulu Raporunun okunması,
  10. Okunan raporların Genel Kurulda oylanması,
  11. Dernek Yönetim Kurulunun 2007 yılı faaliyet ve mali tablolar yönünden ibrası için Genel Kurulda oylanması.
  12. 2008 Yılı Faaliyet Raporunun Dernek Başkanı ve 2008 Yılı Mali Raporunun Denek Saymanı tarafından okunması
  13. 2008 Yılı için Denetleme Kurulu Raporunun okunması,
  14. Okunan raporların Genel Kurulda oylanması,
  15. Dernek Yönetim Kurulunun 2008 yılı faaliyet ve mali tablolar yönünden ibrası için Genel Kurulda oylanması.
  16. Divan Heyeti tarafından, yapılacak olan yeni Yönetim ve Denetim Kurulu seçimi öncesi adayların tespit edilmesi,
  17. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Seçiminin Yapılması,
  18. Dilek ve temenniler,