FARMAKOVİJİLANS DERNEĞİ

[ Arşiv ]

III. Ulusal Farmakovijilans Kongresi

III. Ulusal Farmakovijilans Kongresi 1-3 Kasım 2017 tarihleri arasında Swissotel Büyük Efes İzmir'de gerçekleştirilmiştir.

3. Ulusal Farmakovijilans kongresi başarıyla gerçekleşmiştir. 2018 yılı eğitim etkinliklerimiz için lütfen bizi takip ediniz.

III. Ulusal Farmakovijilans Kongresi detayları için lütfen tıklayınız.

Farmakovijilansta Veri Gizliliği

II.Farmakovijilans Kongresi

II.Farmakovijilans Kongresi 5-6 Kasım 2015 tarihinde Ankara Wyndham Hotel'de gerçekleşmiştir.

II. Ulusal Farmakovijilans Kongresi

5-6 Kasım tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştireceğimiz ‘’II. Ulusal Farmakovijilans Kongresi’’...

VİJİLANSA STRATEJİK BAKIŞ TEHTİDLER VE FIRSATLAR

13.01.2012 tarihinde gerçekleşen "Vijilansa Stratejik Bakış Tehditler ve Fırsatlar" konulu toplantı programına ulaşmak için tıklayınız.
"Vijilansa Stratejik Bakış Tehditler ve Fırsatlar"konulu toplantı fotoğraflarına burdan ulaşabilirsiniz. Farmakovijilans Toplantısı ,

Bilimsel Program
Başvuru Formu

İLAÇ GÜVENLİĞİ

11 Aralık 2009 tarihinde saat:14:30'da Pendik Devlet Hastanesi'nde, Farmakovijilans Derneği-İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu tarafından "İlaç Güvenliliği" konusunda sunum yapılmıştır

ISOP TÜRKİYE TOPLANTISI

Hepinizin bildiği gibi 2011 yılında Uluslararası Farmakovijilans Derneği (ISOP) , 11.Uluslararası kongresini Türkiye de Farmakovijilans Derneğimiz ile müşterek olarak gerçekleştirecek. Bu konuyla ilgili olarak ISOP gerek yayınladığı bültenlerde, gerekse web sayfasında 2011 yılı müşterek olarak planlanan kongremizi bütün dünyaya duyurmak istiyor. En son yayınladıkları ocak ayı bülteninde ‘2011 yılında Farmakovijilans Türkiye’de ‘şeklinde duyuru yapılmış.Ancak ISOP sekreteri konuyla ilgili olarak  bizden;

FARMAKOVİJİLANS TOPLANTISI:

Farmakovijilans Toplantısı , “Vijilansa Stratejik Bakış: Tehditler ve Fırsatlar” toplantısı 13 Ocak 2012 tarihinde “Elite World Hotel – Taksim / İstanbul” da düzenlenecektir.

Bilimsel Program
Başvuru Formu

11.ISoP Konferansı Duyurusu

Daha “Güvenli” bir ilaç dünyası için, Farmakovijilans ilgilileri, 25-28 Ekim 2011 tarihleri arasında İstanbul’da Uluslararası 11. ISOP Konferansında bir araya geliyor...

Uluslararası Farmakovijilans Derneği (ISOP), TÜFAM ve Türk Farmakovijilans Derneği işbirliği ile 11. Dünya Farmakovijilans Kongresi  (ISOP 2011), 25-28 Ekim 2011 tarihlerinde, İstanbul’da, Harbiye Askeri Müzesi’nde düzenlenecektir.

11th ISoP Annual Meeting

26-28 Ekim 2011
Harbiye Askeri Müzesi
İstanbul, Türkiye

Duyuru için tıklayınız...

FARMAKOVİJİLANS EĞİTİM ve SERTİFİKASYON TOPLANTISI

24 – 25 Şubat 2010 Elite  World  Otel İstanbul

30 Haziran 2005 tarihinde yürürlüğe giren “Beşeri Tıbbi Ürün Güvenliliğinin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi Hakkında Yönetmelik” ve “Ruhsat Sahipleri için Farmakovijilans Kılavuzu” içeriğinde yer alan konuların  işleneceği eğitim toplantısı,  24 Şubat 2010 tarihinde 09:00'da başlayacak ve 25 Şubat 2010 tarihinde 13:00'de sonlanacak şekilde İSTANBUL’da  gerçekleştirilecektir. Program, Bakanlıkça onaylı müfredata uygundur.

İlaç Güvenliliği

Farmakoloji Asistanı ve Uzmanlarına Yönelik Farmakovijilans Sempozyumu

Farmakovijilansta Denetim Paneli

“Karınca” adlı Eğitim firmasınca düzenlendiği anlaşılan 28.11.2008 tarihli “Farmakovijilansta Denetim Paneli” adlı toplantının derneğimizce Bakanlık işbirlşiği ile gerçekleştirilen sertifikasyon toplantılarından biri olup olmadığı hususunda üyelerimizden sorular gelmektedir.
Söz konusu toplantının Derneğimizle ve Bakanlıkla işbirliği içinde düzenlenen sertifikasyon eğitimleriyle hiç bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Kongrenin Ardından

Birinci ulusal kongremizi  başarı ile gerçekleştirmiş olmanın gururunu hep birlikte yaşadık.

I. Ulusal Farmakovijilans Kongresi 4-6 Haziran 2008 tarihleri arasında Antakya’da gerçekleştirildi. Kongrede sistemin kuruluşundan bu yana ülkemizde kaydettiği gelişmeler, sorunlar, çözümler ve   geleceğe yönelik rasyonel açılımlar detaylı olarak ele alındı ve böylece sistemi oluşturan saç ayaklarının her birinin penceresinden   Farmakovijilansa bakış   tartışıldı.

Kongreden Resimler

I. Ulusal Farmakovijilans Derneği Kongre resimlerini görmek için tıklayınız.

Dün-Bugün-Yarın Farmakoepidemiyolojik Çalışmalar

08-09 Mayıs 2008 Grand Cevahir Hotel – İstanbul

I. Ulusal Farmakovijilans Kongresi

Antakya Ottoman Palace Otel'de 4-6 Haziran 2008 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz "Birinci Ulusal Farmakovijilans Kongresi" ne sizleri davet etmekten büyük mutluluk, onur ve heyecan duymaktayız...

FARMAKOVİJİLANS SEMPOZYUMU

Farmakovijilans Derneği İstanbul Şubesi’nin T.C.  Sağlık Bakanlığı, İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ”Hastane çalışanlarına Yönelik Farmakovijilans Sempozyum'u 21 Aralık 2006,  tarihinde İstanbul, T.C. Sağlık Bakanlığı Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi ve Dr.Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarının katılımıyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.

14 EYLÜL 2007

Uludag Universitesi Tip Fakultesi'nin ev sahipliginde Farmakovijilans Dernegi Istanbul Subesi'nin "Hastane Çalışanlarına Yönelik Farmakovijilans Sempozyumu” 14 Eylül 2007'de Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kampusü, Holiday Inn Oteli, Görükle - BURSA'da yapilmıştır.

Farmakoloji Asistanı ve Uzmanlarına Yönelik Farmakovijilans Sempozyumu