[ Arşiv ]

III. Ulusal Farmakovijilans Kongresi

III. Ulusal Farmakovijilans Kongresi 1-3 Kasım 2017 tarihleri arasında Swissotel Büyük Efes İzmir'de gerçekleştirilmiştir.

II.Farmakovijilans Kongresi

II.Farmakovijilans Kongresi 5-6 Kasım 2015 tarihinde Ankara Wyndham Hotel'de gerçekleşmiştir.

VİJİLANSA STRATEJİK BAKIŞ TEHTİDLER VE FIRSATLAR

13.01.2012 tarihinde gerçekleşen "Vijilansa Stratejik Bakış Tehditler ve Fırsatlar" konulu toplantı programına ulaşmak için tıklayınız.
"Vijilansa Stratejik Bakış Tehditler ve Fırsatlar"konulu toplantı fotoğraflarına burdan ulaşabilirsiniz. Farmakovijilans Toplantısı ,

“Vijilansa Stratejik Bakış: Tehditler ve Fırsatlar” toplantısı 13 Ocak 2012 tarihinde “Elite World Hotel – Taksim / İstanbul” da düzenlenecektir.

Bilimsel Program
Başvuru Formu

İLAÇ GÜVENLİĞİ

11 Aralık 2009 tarihinde saat:14:30'da Pendik Devlet Hastanesi'nde, Farmakovijilans Derneği-İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu tarafından "İlaç Güvenliliği" konusunda sunum yapılmıştır

ISOP TÜRKİYE TOPLANTISI

Hepinizin bildiği gibi 2011 yılında Uluslararası Farmakovijilans Derneği (ISOP) , 11.Uluslararası kongresini Türkiye de Farmakovijilans Derneğimiz ile müşterek olarak gerçekleştirecek. Bu konuyla ilgili olarak ISOP gerek yayınladığı bültenlerde, gerekse web sayfasında 2011 yılı müşterek olarak planlanan kongremizi bütün dünyaya duyurmak istiyor. En son yayınladıkları ocak ayı bülteninde ‘2011 yılında Farmakovijilans Türkiye’de ‘şeklinde duyuru yapılmış.Ancak ISOP sekreteri konuyla ilgili olarak  bizden;

FARMAKOVİJİLANS DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI, 17.10.2011 de GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

Yeni yönetim Kurulu aşağıdaki şekildedir:

Yönetim Kurulu (Asil)
Seyfullah DAĞISTANLI (Başkan)
Semra ŞARDAŞ (Eşbaşkan)
Hanefi ÖZBEK (Eşbaşkan)
...

DEMET AYDIN KARAHALİLOĞLU' NUN KATILDIĞI PROGRAM

DERNEK TOPLANTILARI

Farmakovijilans Derneği 1. Olağan Genel Kurulu 05.02.2006 tarihinde GMK Bulvarı No:151 Tandoğan-Ankara adresindeki Etap Altınel Otelinde Pazar Günü Saat 10.30’da gerekli çoğunluğu toplayarak genel kuruluna başlamıştır.

FARMAKOVİJİLANS SEMPOZYUMU

Farmakovijilans Derneği İstanbul Şubesi’nin T.C.  Sağlık Bakanlığı, İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ”Hastane çalışanlarına Yönelik Farmakovijilans Sempozyum'u 21 Aralık 2006,  tarihinde İstanbul, T.C. Sağlık Bakanlığı Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi ve Dr.Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarının katılımıyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.

14 EYLÜL 2007

Uludag Universitesi Tip Fakultesi'nin ev sahipliginde Farmakovijilans Dernegi Istanbul Subesi'nin "Hastane Çalışanlarına Yönelik Farmakovijilans Sempozyumu” 14 Eylül 2007'de Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kampusü, Holiday Inn Oteli, Görükle - BURSA'da yapilmıştır.